Over MGD Design

MGD Design bestaat al een aantal jaren, maar nu niet alleen meer met grafisch werk. Het geheel is uitgebreid met mijn schilderijen en fotografie.
Met MGD Design laat ik mijn creatieve ideeën tot uiting komen binnen verschillende technieken. Dit is afhankelijk van mijn eigen gevoel of van de vraag van de opdrachtgever.

Omdat steeds meer mensen graag wilde zien wat ik zoal schilder en fotografeer is er ook een digitale galerie ontstaan. Zodat met gemak alles bewonderd kan worden zonder te moeten wachten op ‘live’ exposities. Als de mogelijkheid van een expositie bezoeken er wel is worden de data hiervan vermeld bij nieuws.

Als je van dit werk iets in werkelijkheid wilt zien. Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van iets op maat laten maken, meedenken in een proces of een aanschaf. Neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord met liefde al je vragen.

 

Over Maroesja

Ik ben Maroesja Grabijn en al jaren creatief bezig op verschillende gebieden in mijn leven. Ik schilder en fotografeer graag. En de opleiding Kunst & Design heeft hier zeker aan bijgedragen, hoewel de aandacht daar ook naar het grafische proces ging. Een aantal namen/labeltjes die in de loop der jaren op mij van toepassing zijn: kunstenares, fotografe, grafisch ontwerpster, binnenhuisarchitecte.

Maar daarnaast gebruik ik mijn creativiteit ook in hoe ik naar de wereld kijk, in mijn tuinieren, mijn vriendschappen, in het plannen van mijn werk en toekomst en het omgaan met de dagelijkse kleine dingen van het leven. Alles bij elkaar levert dit zeer mooie en soms ook duidelijk zichtbare resultaten op. En in de digitale galeries hier op deze site kun je daar een deel van zien.

Bekijk ook mijn profiel op:

 

Over Mijn andere werkzaamheden

Naast mijn freelance gebeuren binnen MGD Design hou ik me ook nog met andere werkzaamheden bezig.

Ik werk momenteel bij de Stenden Hogeschool als traffic manager op de afdeling Corporate Communicatie. Ook hier gebruik ik mijn creatieve achtergrond om de huisstijl te bewaken en de reclame en promotie uitingen te regelen. Meer informatie over Stenden Hogeschool kun je vinden op www.stenden.com.

Met alle bezigheden en de leefstijl van deze huidige tijd is een goede gezondheid en wat extra inkomen belangrijk. Ik ben een paar jaar geleden tegen het beste vloeibare voedingssupplement wereldwijd aangelopen, VEMMA. Dit gebruik ik dagelijks en ik ben hier enorm enthousiast over. Mijn verhaal en meer informatie hierover kun je vinden op www.vemmabasta.eu.

Daarnaast ben ik bezig met een opleiding tot yogadocent. Ik ben nu gestart met mijn 2 de jaar van de opleiding. En ik hoop na het 4de jaar mijn eigen yogastudio op te kunnen gaan zetten. Meer informatie over de opleiding kun je vinden op www.yoga.nl.